Webbutik företag

Webbutik & E-handel

Att ha sin butik på nätet är idag en självklarhet. Vi hjälper dig att bygga en enkel eller mer avanerad webbutik. Helt skräddarsydd för dina och dina kunders behov.

WooCommers & WordPress

Oavsett om du har 10 produkter eller tusentals produkter ni vill sälja i er webbutik så är det viktigt att ha en plattform som man kan lita på. WooCommerce är ett av världens största system för e-handel och är anpassningsbart vad gäller utseende och funktioner. Vi har specialister på WooCommerce i vårt team som ser till att er webbshop blir som ni tänkt er.

Webbutik och E-handel

Med över 68 miljoner nedladdningar tillhör WooCommerce de största plattformarna för e-handel idag. Varför? Jo, för att de är så anpassningsbart och för att det fungerar så bra ihop med WordPress.

Oavsett om ni säljer produkter eller tjänster så är den sjyst webbshop idag en självklarhet för att få era affärer att blomstra. Det är viktigt att tänka på alla delar för att man ska guida sina kunder till köp.

Vi är experter på att hitta lösningar som passar ditt företag

Några saker att tänka på när man skapar sin butik är:

Betallösningar

Hur era kunder betalar i er webbutik är superviktigt. Det kan vara lockande att använda billiga alternativ som inte är så kända. Men vår erfarenhet är att kunderna vänder i kassan om det inte är tillräckligt enkelt och säkert att betala.

Det finns en uppsjö av betallösningar på nätet. Vissa erbjuder finansiering, andra gör det inte. Vi kan hjälpa dig att välja ett alternativ som passar just din verksamhet och sedan integrera denna lösning i din webbutik.

Vi har även arbetat med att sätta upp butiker i Quickbutik och Shopify.