Nordic Webstudio är en liten, trevlig webstudio med fokus på bra kundrelationer!

Vi tycker att en bra webstudio ska vara vänlig, opretentiös och ärlig. Därför har vi på Nordic Webstudio tydliga och fasta priser, vi jobbar alltid lösningsorienterat, snabbt och vi fokuserar på att skapa långvariga, kamratliga relationer med våra kunder.

Vilka är Nordic webstudio?

Studion består av Alexandra och Joakim Lith tillsammans från vår webstudio på Costa Del Sol i Spanien levererar vi paketlösningar, rådgivning eller enstaka tjänster till olika storlekar och branscher. När vi arbetar utgår vi alltid utifrån er och er målgrupp och dess behov för att skapa lösningar som funkar. På Nordic webstudio arbetar vi nästan uteslutande med olika CMS – system och webbshopssystem men oftast med världens mest använda publiceringssystem – WordPress.

Vi gillar WordPress eftersom det är i stort sett obegränsade möjligheter samtidigt att det är enkelt för dig som kund att administrera sidan själv.

Joakim och Alexandra Lith på nordic webstudio
rpt

Joakim Lith

Projektledning, webbutveckling

Jag är håller på att utbilda mig till webbutvecklare. Min favoritdel med att jobba med webben är tekniken och problemlösning. Jag har lång erfarenhet av programmering och webbutveckling och brinner att hjälpa företagare att hjälpa företagare att skräddarsy och hitta lösningar som passar just det företaget.

Mejla mig på joakim@nordicwebstudio.com

Alexandra Lith

Projektledning, webbutveckling, grafisk design & marknadsföring

Jag är högskoleutbildad till frontend contentmanager designer, grafisk designer samt inom marknadsföring. Att jobba med webben och bygga hemsidor har jag stor erfarenhet inom. Jag brinner för att hjälpa företagare att skapa en skärddarsydd kreativ lösning oavsett om det är med logotyp, produktdesign eller en webbplats. Det bästa jag vet är att få skapa och designa tillsammans med mina kunder.

Mejla mig på alexandra@nordicwebstudio.com

 

rptnb